Yngvar Karlsen og livet som gave

Yngvar Karlsen

Halden Industriforening skal legge ut info om styremedlemmer og representater av bsedriftsmedlemmer.  Følg med her på sidene for nye portretter som kommer ut i løpet av året.  Oppdateringer legges ut også på Facebook.

Første ute er Yngvar Karlsen.  Mens han var på ferie i sommer ble han alvorlig syk og ble innlagt på sykehuset i koma.  Han er blitt bedre og se på livet nå som en gave.

Her er syv kjappe med han.

Kort om deg

Ditt navn: Yngvar Karlsen

Bedrift: Ernex AS

Din stilling: Administrerende Direktør

Kort om hva din bedrift driver med:  Underleverandør

Klikk her for å gå til bedriftens webside.

***********************************************************************************

Syv kjappe:

1 Jeg reiser aldri uten :

Pass

2 Hva håper du å få ut av ditt medlemskap i Halden Industriforening:

Samvær med kolleger med felles opplevelser/interesser

3 Hva er dine beste tips for de som vil starte bedrift i Halden?

Finn den riktige arbeidskraften

4 Viktigste for deg i din rolle som administrerende direktør er:

Det viktigste er å ha kontakter

5 Hva er best med å etablere bedrift i Halden?

Nærhet til store markeder

6 Forbedringsmuligheter når det gjelder etablering av bedrift i Halden ?

Vet ikke

7 Hva gjør deg glad?