Halden Taxi arrangerer busstur til Reiselivsmessen i Oslo

TUR TIL REISELIVSMESSEN 2018
Halden Taxi arrangerer tur til Reiselivsmessen på Telenor arena i Oslo Søndag den 14. januar. Avreise fra Fiskebrygga Halden klokka 08:00 og retur fra messa klokka 16.00.
Pris pr person er kr 400,- inkludert inngangsbilett på messen.
(Ingen barnerabatt dessverre)
Påmeldingsfrist er 11.1.18 kl 12:00
Påmelding via mail: taxi@haldentaxi.no, eller telefon 69213200 hverdager mellom klokka 08:00 og 20:00
(OBS: dersom det blir for få påmeldte blir turen avlyst. Vi har dessverre ingen rullestolplasser tilgjengelig på denne turen)